In navolging op de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben wij als bestuur helaas moeten besluiten de Maandag-, Donderdag en Jeugdleagues voorlopig stil te leggen. Dit besluit geldt in ieder geval voor de komende 4 weken maar kan, indien de overheid daartoe besluit, ook uitgebreid worden naar een langere periode.

De bowling is wel open, dus er kan getraind worden maar de bar zit volledig dicht. Ook eigen meegenomen eten- en drinkenswaren mogen er niet geconsumeerd worden.

Zodra er meer inzicht is in de voortzetting van de leagues laten we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten.


Namens het bestuur: Blijf gezond en hopelijk tot gauw.

UPDATE 23 maart

Zoals de meesten wellicht al gehoord hebben, zijn de huidige maatregelen omtrent samenscholing verlengd tot 1 juni. Jammer genoeg moeten wij u mededelen dat het bowlingseizoen 2019 - 2020 ten einde is gekomen door deze aangescherpte maatregelen van het kabinet. Dit betekent dat de huis- en de Nationale league's voor dit seizoen klaar zijn.

Aangezien hierdoor, zowel op maandag als donderdag, bijna 1/3 van de competitie komt te vervallen, heeft het bestuur besloten dat er geen winnaars of verliezers vallen aan te wijzen. Dit gehele seizoen moet als verloren worden beschouwd, waarna we volgend seizoen de draad hopelijk weer zo snel mogelijk oppakken.


https://nbf.bowlen.nl/Actueel/Nieuws/TabId/978/ArtMID/7013/ArticleID/3103/Update-coronavirus-Alle-bowlingactiviteiten-tm-31-mei-afgelast-of-uitgesteld.aspx

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 16 maart

Aangezien de horeca, en daarmee dus ook Bowling- & partycentrum Harderwijk, t/m 6 april is gesloten, is de competite ook tot en met die datum afgelast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In navolging op het advies van de NBF, last Bowling Vereniging Harderwijk met onmiddellijke ingang alle huisleagues af. 
Het bestuur overlegt of deze wedstrijden ingehaald worden of definitief komen te vervallen.

Dit duurt in ieder geval t/m 31 maart, wij houden u op de hoogte indien de situatie wijzigt.


https://nbf.bowlen.nl/Actueel/Nieuws/TabId/978/ArtMID/7013/ArticleID/3097/NBF-neemt-advies-NOCNSF-over-om-geen-competitie-oefen-of-trainingswedstrijden-te-organiseren.aspx

Beste leden,

Het bestuur nodigt u uit voor een Buitengewone Algemene Ledenvergadering op woensdag 10 oktober 2018.

U bent van harte welkom vanaf 19:45 uur in de bovenzaal van Bowlingcentrum Harderwijk,
  Kolbaanweg 1 te Harderwijk. De vergadering begint om 20:00 uur.

Meer informatie is hier te downloaden:
Uitnodiging
Agenda
Volmacht
Kandidaatstelling


Met vriendelijke groet,

Bestuur Bowling Vereniging Harderwijk

Het is zover, aanstaande vrijdag is de officiele opening van het geheel nieuwe bowlingcentrum. We kunnen dus weer een frisse start maken met een nieuw bowlingseizoen. De speelschema's zijn te vinden in het menu aan de linker zijde.

LET OP!!! Op de website staan de definieve schema's. Op donderdag is een kleine wijziging geweest ten opzichte van de verstuurde mail, donderdag 5 december is komen te vervallen als speeldag. Deze vernieuwde schema's worden aan het begin van het seizoen uitgedeeld.

Het bestuur wenst u allen alvast succes maar vooral veel plezier en een sportief seizoen toe.

 

Naar aanleiding van de gehouden evaluaties en het nog steeds teruglopen van het aantal deelnemende teams aan de NDTL en NHTL heeft het NBF bestuur het volgende besloten: Met ingang van het seizoen 2013-2014 zal de Nationale Dames Trio League in beperkte vorm worden voortgezet en wordt de NHTL omgevormd tot een Mixed Trioleague.

   
© ALLROUNDER